VesterhavsCaminoen

FællesvandringEN 2023

d. 7. - 8. januar

FÆLLESVANDRINGEN

Skallerup - tversted

Skal vi nyde Nordvestkysten sammen?

Helt ekstraordinært, har vi valgt at arrangere en 2-dages guidet fælles vandring, hvor I kan opleve nordjyske sandstrande, kuperede indlandsklitter og vandre gennem den sagnomspundne, Tornby Klitplantage.

Omdrejningspunktet for turen er fælles oplevelser, samtaler og fordybelse, som skal inspirere til flere vandreoplevelser i den nordjyske natur.

Vi vandrer i fællesskab fra Skallerup til Tversted, hvor kulturelle og historiske oplevelser venter på os. Den første dag (fra Skallerup til Hirtshals) indlogeres vi på Montra Skaga Hotel i Hirtshals efter dagens etape, hvor I skal forkæle smagsløgene i panorama-restauranten. Den efterfølgende dag, sætter vi kursen mod slutdestinationen, Tversted, som byder på smukke oplevelser undervejs. 

995,- pr. pers. I dobbeltværelse
Enkeltværelsestillæg: 599,-

1. DAG

(FRA SKALLERUP TIL HIRTSHALS)

Start: Skallerup Seaside Resort
Distance: 20 kilometer
Overnatning: Montra Skaga Hotel (Willemoesvej 1, 9850 Hirtshals)

Vi starter dagen hos Skallerup Seaside Resort, hvor I parkerer jeres bil og henvender jer i receptionen.

Her får I udleveret bagagelabels, hvis I har tilkøbt bagagetransport under turen. Vi mødes alle foran receptionen ved Skallerup Seaside Resort, hvor guiderne fra VesterhavsCaminoen vil briefe jer – og vi samlet vandrer afsted mod Hirtshals.

2. DAG

(FRA HIRTSHALS TIL TVERSTED)

Distance: 16 kilometer
Afhentning: Feriepartner Tversted (Østervej 2C, 9881 Bindslev)

Efter en skøn morgenmadsbuffet på Montra Skaga Hotel i Hirtshals, begiver vi os afsted mod nye spændende oplevelser langs Nordvestkysten. Her vil vi vandre igennem klitplantager, strand, åer og en masse andre unikke naturoplevelser.

TUREN INKLUDERER

OBS. Afhentning og transport tilbage til startstedet

I bliver afhentet kl. 15:00 ved slutdestinationen hos Feriepartner Tversted, hvorefter I transporteres tilbage til startstedet ved Skallerup Seaside Resort i minibus. I vil få tildelt en plads i minibussen ud fra jeres bookingnummer og I vil få nærmere besked herom.

PRISER

TUREN INKLUDERER IKKE

Bagagetransport

Ønsker I at få fragtet jeres bagage undervejs? Vi tilbyder bagagetransport under vandreturen for kun 95 kr, så I kun skal slæbe på det vigtigste langs Nordvestkysten.

På førstedagen transporteres jeres bagage fra Skallerup Seaside Resort til Montra Skaga Hotel i Hirtshals, hvor I tilbringer jeres overnatning. På andendagen transporteres bagagen fra overnatningsstedet til slutdestinationen hos Feriepartner Tversted, hvor Fællesvandringen afsluttes.

PROGRAM OVER TUREN