VesterhavsCaminoen

Hvem er vi?

om os

VesterhavsCaminoen er et vestjysk rejsebureau med stor erfaring indenfor færdigpakkede vandreferier langs den jyske vestkyst. Vi har klaret alt det praktiske, så vores gæster kan nyde vandreferien i fulde drag.

I 2020 blev VesterhavsCaminoen etableret i forlængelse af søstervirksomheden, BikeWithUs ApS, som blev stiftet tilbage i 2018. VesterhavsCaminoen er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3330.

Par på vandreferie i Danmark

Stifterne bag VesterhavsCaminoen

Det vestjyske par, Stine Holm og Malthe Krarup Andersen, gjorde iværksætterdrømmen til virkelighed og stiftede rejsebureauet, som har hovedsæde i Harboøre.

Både Stine Holm og Malthe Krarup Andersen er vokset op i den lille vestjyske by, Harboøre, så det var helt naturligt, at Vestkysten skulle være omdrejningspunktet for deres virksomhed.

En spændende fremtid

VesterhavsCaminoen har afdelinger i Harboøre og Løkken. I samarbejde med Kasper Nørgaard og Martin Svendsen, har Stine Holm og Malthe Krarup Andersen stiftet Løkken-afdelingen, som drives af Kasper Nørgaard.

Flere nye afdelinger og partnere er på tegnebrættet, så vi kan udvide vores lokationer og dermed tilbyde flere færdigpakkede vandreferier i Danmark. 

 

Stine Holm

Partner og marketingchef hos VesterhavsCaminoen

Malthe Krarup Andersen

Partner og afdelingschef hos VesterhavsCaminoen

Gunnar som er bestyrelsesmedlem

Gunnar Krarup Andersen

Bestyrelsesformand hos VesterhavsCaminoen

Martin medejer af BikeWithUs Nord

Martin Svendsen

Partner hos VesterhavsCaminoen

Kasper som er afdelingschef

Kasper Nørgaard

Partner og afdelingschef hos VesterhavsCaminoen