VesterhavsCaminoen

4-dages VANDREFERIE

AGGER - VIGSØ

4-dages VANDREferie

AGGER - VIGSØ

Vandreferien strækker sig fra Agger til Vigsø. Undervejs overnatter I hos Stenbjerg Kro, Guesthouse Klitmøller og Hotel Hanstholm. Dagsetaperne er på 10 – 22,5 kilometer, så I har god tid til at nyde naturen og oplevelserne undervejs.

Vi har allieret os med en række helt fantastiske samarbejdspartnere, som hver især bestræber sig på at give jer den bedste og mest uforglemmelige vandreferie.

VANDREFERIEN INKLUDERER

Kort

VANDREFERIEN INKLUDERER

1. DAG

(FRA AGGER TIL STENBJERG)

Distance: 20,5 kilometer
Overnatning: Stenbjerg Kro (Stenbjerg Kirke Vej 21, 7752 Snedsted)

I overnatter 1. gang på Stenbjerg Kro, som er et dejligt sted i de skønneste omgivelser, midt i Nationalpark Thy. Her tilbringer I natten i nogle dejlige Bungalows, hvor I kan nyde jeres nattesøvn i fulde drag. Vi anbefaler, at I nyder aftensmaden på kroen, som er en fantastisk oplevelse. 

2. DAG

(FRA STENBJERG TIL KLITMØLLER)

Distance: 22,5 kilometer
Overnatning: Guesthouse Klitmøller (Ørhagevej 84, 7700 Thisted)

Guesthouse Klitmøller danner rammen om jeres 2. overnatning hos VesterhavsCaminoen. I overnatter på nogle lyse og moderniserede dobbeltværelser, hvor I kan koble helt af og holde en velfortjent pause fra vandrestøvlerne.

3. DAG

(KLITMØLLER - HANSTHOLM)

Distance: 13 kilometer
Overnatning: Montra Hotel Hanstholm (Chr. Hansens Vej 2, 7730 Hanstholm)

Sidst, men ikke mindst, så overnatter I på Hotel Hanstholm, som er et lækkert hotel, i centrum af Hanstholm. I overnatter på store og moderniserede dobbeltværelser, hvor I kan hvile benene en sidste gang. I har ligeledes adgang til indendørs swimmingpool og sauna under jeres ophold.

4. DAG

(FRA HANSTHOLM - VIGSØ)

Distance: 10 kilometer
Afhentning: Vigsø Feriecenter (Vigsø Bugt Vej 1, 7730 Hanstholm)

I afhentes af vores minibus kl. 12:45 ved Vigsø Feriecenter. Herefter bliver I transporteret tilbage til startstedet i Agger. Busturen tilbage til Agger, tager ca. 50 minutter og I må gerne medbringe drikkevarer i bussen.

SVÆRHEDSGRADEN

Det flade terræn med enkelte små bakker, er karakteristisk for landskabet langs den jyske vestkyst.  På strækningen fra Agger til Vigsø, vil I opleve idylliske og rolige naturomgivelser, hvor I kan koble helt af med fødderne i vandrestøvlerne. 

UNDERLAGET

I vandrer primært på skovstierne i Nationalpark Thy, enkelte grusbelagte veje og på stier med stenmel langs Vestkysten.

MAD PÅ TUREN

Morgenmaden hos overnatningsstederne i Stenbjerg, Klitmøller og Hanstholm, er inkluderet i jeres vandreferie, mens I selv vælger frokost og aftensmad. Vi fremsender et madprogram via e-mail, senest 14 dage før jeres vandreferie, som beskriver mulighederne for frokost og aftensmad på turen fra Agger til Vigsø.

Få en unik oplevelse I VANDRESTØVLERNE