VesterhavsCaminoen

ofte stillede spørgsmål

FAQ

Ja, på tre af vores ruter er det tilladt at medbringe hund. Nemlig på Nationalpark Thy-ruten (Agger-Vigsø), Toppen af Danmark (Tversted-Skagen) og Vestkysten med shelter-overnatning (Thorsminde).

Da der på et par af overnatningsstederne kan være et begrænset antal værelser, hvor det er tilladt at medbringe hund, opfordrer vi til, at I sender os en forespørgsel på mail med jeres ønskede tur og dato for turen. På den måde sikrer vi os, at der er plads på de ønskede datoer.

I forbindelse med transporten tilbage til startstedet, er det selvfølgelig vigtigt, at hunden er komfortabel med mængden af plads i bussen, så transporten sker på sikker og forsvarlig vis for alle parter.

Ja, du kan sagtens nyde din vandreferie for dig selv. 

Når du rejser alene vil der dog være et enkeltværelsestillæg, som vil variere alt efter overnatningssted på den ønskede vandreferie. 

Ja, når du rejser alene, vil der være et enkeltværelsestillæg, som vil variere alt efter overnatningssted på den ønskede vandreferie. 

Priserne på enkeltværelsestillæg (pr. overnatning) varierer fra rute til rute og I kan læse mere om tillægget under “VANDREFERIER” i menuen øverst. 

Ja og nej. Hos nogle af overnatningsstederne er det muligt at adskille sengene på værelset, men ikke hos dem alle: 

Vestkysten: (Thorsminde – Agger)
Her er det muligt at adskille sengene på alle tre overnatningssteder. 

Nationalpark Thy: (Agger – Vigsø)
Her er det muligt at få separate senge på to af overnatningsstederne, men ikke på Hotel Hanstholm.

Toppen af Danmark: (Tversted – Skagen)
Her er det muligt at adskille sengene på Color Hotel Skagen, men ikke på Hjorths Badehotel.  

Nordvestkysten: (Slettestrand – Lønstrup)
Her er det muligt at adskille sengene hos alle overnatningsstederne undervejs. 

Thorsminde
Min Købmand (Vesterhavsgade 8, 6990 Ulfborg):
– 1 Clever ladestander (med 2 stik) – TYPE 2 AC 22 kW.

Thorsminde
Strandingsmuseum St. George (Vesterhavsgade 1E, 6990 Ulfborg):
– 1 Hypercharger ladestander (med 2 stik).

Agger
Parkeringspladsen bag Agger Surf (Vesterhavsvej 6, 7770 Vestervig):
– 1 Clever Hypercharger ladestander (med 2 stik) – TYPE CCS DC 150 kW.

– 4 Clever ladestandere (med 2 stik) – TYPE 2 AC 23 kW.

Slettestrand
Feriecenter Slettestrand (Slettestrandvej 140, 9690 Fjerritslev):

– 5 Clever ladestandere – TYPE 2 AC 22 kW.

Tversted
Klitgården Tversted (Østervej 10, 9881):

– 1 Clever ladestander (med 2 stik) – TYPE 2 AC 22 kW.

Ja. Skulle I af en eller anden grund være nødsaget til at afbestille jeres ferie, kan I annullere jeres booking og få refunderet det fulde beløb frem til 14 dage før feriens start. Kommer I indenfor de 14 dage, har vi ikke umiddelbart mulighed for at refundere beløbet, og I skal derfor tage fat i jeres egen private rejseforsikring. Vi tager gerne dialogen med forsikringsselskabet for jer. 

Vores vandreferier ligger ikke op til, at flere grupper rejser sammen. Du/I vandrer som udgangspunkt for jer selv, selvom det selvfølgelig er muligt at møde andre rejsende på jeres tur. 

For alle fem vandreferier kan det være en smule besværligt at komme frem til startstederne med offentlig transport. Vandreferierne starter i henholdsvis Thorsminde, Agger, Slettestrand og Tversted, som alle er mindre byer ved Vestkysten. Det kan selvfølgelig lade sig gøre, men vi henviser til www.rejseplanen.dk. 

Der er helt sikkert en mulighed for at få forlænget jeres vandreferie, hvad enten I ønsker en ekstra overnatning før eller efter vandreferien med VesterhavsCaminoen. Vi vil gerne se, om vi kan være behjælpelige med at booke en ekstra overnatning for jer, hvis I mailer eller ringer til os med jeres ønsker, eller I kan vælge selv at tage kontakt til det ønskede overnatningssted. Herunder er listet nogle muligheder: 

Thorsminde:
– Thorsminde Camping
– Fjaltring Gæstehus (anbefalet)

Agger:
– Agger Badehotel (anbefalet)
– Agger Tange Feriecenter
– Agger Hotel 
– Krik Vig Camping (200 meter udenfor Agger)

Vigsø:
– Vigsø Feriecenter (anbefalet)

Slettestrand:
– Rønnes Hotel (anbefalet)

Tversted:
– Kallehavegaard Badehotel (anbefalet)

Skagen:
– Color Hotel Skagen (anbefalet)
– Brøndums Hotel
– Ferie på Toppen (hotel)
– Finns Bed & Breakfast
– Skråvej Bed & Breakfast

VIGTIGT: Hvis I stadig ønsker at benytte jer af vores hjemtransport tilbage til startstedet og gerne vil forlænge jeres vandreferie med én eller flere dage, – giv os da besked, så vi kan undersøge om der er plads i minibussen på den nye hjemrejsedag.

Hvis I har tilkøbt bagagetransport, afleveres den bagage, som I ikke ønsker at slæbe med rundt med på turen, ved jeres vandreferies startsted. 

Startsteder og tidspunkt for indlevering af bagage: 

– Thorsminde Outdoor (Thorsminde – Agger): senest kl. 11.30
– Signalmasten (Agger – Vigsø): senest kl. 09.30
– Rønnes Hotel (Slettestrand – Lønstrup): senest kl. 11.30 
– Feriepartner Tversted (Tversted – Skagen): senest kl. 10.30 

Her udleveres gule bagagelabels med jeres navn på, som sættes på bagagen. Vores chauffører vil herefter afhente det og bringe det til jeres første overnatningssted, imens I vandrer afsted. Ligeså bliver det hentet og bragt til jeres anden og evt. tredje overnatningssted samt hentet, når vandreferien slutter. 

Der vil være nogle tidspunkter, som skal overholdes ift. jeres henstilling af bagage til vores chauffører. Disse tider vil fremgå af det materiale, som I får ved en eventuel booking. 

Betingelser vedr. bagagetransport:
– Bagagetransport tilkøbes for alle på ferien
– Maks. 1 stk. bagage pr. person
– Bagagen må maks. veje 15 kg pr. stk

Ja. Enten tilkøbes bagagetransport for alle på turen eller ingen. Bagagetransport koster fra 295,- pr. person. 

Selvom du eventuelt rejser med en partner, som kun har en begrænset mængde bagage, som du ville kunne have oveni i din bagage/kuffert, så tilkøbes bagagen for 2 personer.

Dette er en forudsætning for, at bagagetransport er muligt og af hensyntagen til vores chauffører.   

I betaler hele beløbet for jeres vandreferie, når I booker i vores bookingsystem. 

Når I har booket jeres ønskede vandreferie, modtager I en ordrebekræftelse på mail. I denne ordrebekræftelse findes et link til “Min Booking”, som fører jer til kortmateriale og andre praktiske dokumenter vedrørende jeres vandreferie, som downloades som PDF-filer. 

Har du dårlig ryg, hælspore eller andre udfordringer? Hvis du er i tvivl, om du kan klare at gå hele vandreferien, så er der stor sandsynlighed for, at vi kan være behjælpelige med en cykel på hele eller dele af strækningen.  

Ring til os på 91 88 79 20, og vi vil se på mulighederne for at hjælpe dig. Det koster 100,- pr. dag for at leje en almindelig citybike til både damer og herre.