Vandreferie gennem Nationalpark Thy

VANDREFERIEN INKLUDERER

TILKØB

Vandreturen strækker sig over 4 dage med 3 overnatninger – og vores rute starter i Agger og slutter i Vigsø. 

Undervejs overnatter I hos Stenbjerg Kro, Klitmøller Badehotel og Hotel Hanstholm, som byder på varierede – og gode overnatninger.

I kan ligeledes tilkøbe bagetransport til 395,- pr. person. 

FERIEN KAN BOOKES I PERIODEN:
FRA 1. MAJ – 24. OKTOBER
FERIEN KAN BOOKES I PERIODEN:
FRA 1. MAJ – 24. OKTOBER

1. dag - agger til stenbjerg badehotel

Første dag starter I ved Agger, hvor I stiller bilen og herefter vandrer I mod Stenbjerg Kro, som danner ramme om jeres første overnatning.

Denne dag vandrer I stort set kun gennem stierne i Nationalparken, som giver jer et helt unikt indblik i den smukke natur. Undervejs kommer I forbi Lodbjerg Fyr, som ligger i smukke omgivelser i Nationalpark Thy. 

Første overnatning finder sted hos Stenbjerg Kro, som er et fantastisk sted i de skønneste omgivelser.

Stenbjerg Kro er beliggende i hjertet af den lille by, Stenbjerg. Vi kan varmt anbefale kroens Nationalpark Thy-platte, som virkelig er en kæmpe oplevelse, som er skabt gennem lokale råvarer fra området.

2. dag - Stenbjerg til Klitmøller BADEHOTEL

2. dag vandrer I mod Klitmøller. Her går I gennem Nationalpark Thy, hvor I bla. kommer forbi byen, Nørre Vorupør. Her kan I opleve alt fra Surfing til Nordsø Akvariet eller en lækker frokost ved havet.

Mellem Nørre Vorupør og Klitmøller, støder I på det helt fantastiske område, Bøgested Rende. Her vandrer I igennem noget af Danmarks smukkeste natur og det er virkelig en kæmpe oplevelse at vandre langs stierne i området.

10 kilometer efter Nørre Vorupør, ankommer I til surfernes paradis, Cold Hawaii, som er slutstedet denne dag.

Klitmøller Badehotel danner ramme om jeres 2. overnatning og I overnatter på fine dobbeltværelser et lille stykke udenfor centrum af Klitmøller. Vi gør opmærksom på, at standarden på Klitmøller Badehotel ikke lever op til et klassisk badehotel. 

Henover sommeren er der en masse forskellige aktiviteter i Klitmøller – og her kan man i den grad nyde de lange aftener i skønne omgivelser.

OBS. fra den 7. august til den 24. oktober, overnatter I på Guesthouse Klitmøller på vandreferien. 

SE GUESTHOUSE KLITMØLLER HER

3. dag - Klitmøller til Hanstholm

3. dag vandrer I mod Hanstholm, hvor I kan vælge at gå langs havet, klitterne eller på cykelstien. Omgivelserne på turen, er smukt klithede natur, hvor I undervejs vil se en del bunkers. 

Når I ankommer til Hanstholm, kan I opleve havnen, hvor I bl.a. kan smage på noget lækkert fisk. Derudover kan I opleve Hanstholm Fyr og Bunkermuseum Hanstholm.

I overnatter på Hotel Hanstholm den 3. og sidste nat hos VesterhavsCaminoen. Et lækkert hotel med de skønneste mennesker, står klar til at modtage jer til en sidste nats søvn.

Et afslappet hotel nær skoven og én kilometer fra den nærmeste strand. Her kan I også nyde en lækker aftensmad på hotellet.

4. dag - afhentning ved vigsø

Den fjerde og sidste dag, vandrer I blot 10 kilometer, inden I ankommer til slutstedet ved Vigsø Feriecenter.

I afhentes af vores minibus kl. 13:00 ved Vigsø Feriecenter og I fragtes herefter tilbage til startstedet ved Agger Tange Feriecenter..

 22 km – fra Agger til Stenbjerg
Første dag vandrer I stort set kun gennem stierne i Nationalparken, som giver jer et helt unikt indblik i den smukke natur.

Undervejs kommer I forbi Lodbjerg Fyr, som ligger i smukke omgivelser i Nationalpark Thy.

Stenbjerg Badehotel
Stenbjerg Badehotel er beliggende i hjertet af den lille by, Stenbjerg. Vi kan varmt anbefale Badehotellets tilhørende kro, som laver noget helt fantastisk mad.

 18 km – fra Stenbjerg til Klitmøller
Anden dag vandrer I mod Klitmøller. Her går I gennem Nationalpark Thy, hvor I bl.a. kommer forbi byer, som Nørre Vorupør.

Her kan I opleve alt fra Surfing til Nordsø Akvariet eller en lækker frokost ved havet.

Klitmøller Badehotel
Klitmøller Badehotel er et hyggeligt overnatningssted, som ligger 1,5 km fra centrum.

Vi har stillet cykler til jer, så det er let og hurtigt at cykle ind til byen.

OBS. fra den 8. august – den 24. oktober overnatter I på Guesthouse Klitmøller

SE KLITMØLLER GUESTHOUSE HER

 18 km – fra Klitmøller til Hanstholm
3. dag vandrer I mod Hanstholm, hvor I kan vælge at gå langs havet, klitterne eller på cykelstien. Omgivelserne på turen, er smukt klithede natur, hvor I undervejs vil se en del Bunkers.

I Hanstholm kan I opleve havnen, hvor I bl.a. kan smage på noget lækkert fisk. Derudover kan I opleve Hanstholm Fyr og Bunkermuseum Hanstholm.

Hotel Hanstholm
I overnatter på Hotel Hanstholm den 3. og sidste nat.

Afslappet hotel nær skoven og en kilometer fra den nærmeste strand. Her kan I nyde en lækker aftensmad på hotellet.

 8 km – fra Hanstholm til Vigsø
Sidste dag vandrer I blot 8 km.

Her har I god tid til at opleve Vigsø og nyde en lækker frokost.

Afhentning i Vigsø
I bliver afhentet kl. 13 i Vigsø, og transporteret tilbage til startstedet i Agger.

MAD PÅ TUREN

Morgenmad er inkluderet i jeres vandrepakke, mens I selv vælger jeres frokost og aftensmad.

Vi har selvfølgelig sørget for, at der er mulighed for mad undervejs og ved alle indkvarteringsstederne, så det skal I slet ikke bekymre jer om. 

Når I har booket jeres ferie, vil I få tilsendt en masse materiale, hvor der heriblandt, står en masse omkring hvilke mad-muligheder I kommer forbi på turen og ved indkvarteringsstederne. 

SVÆRHEDSGRADEN

I vil generelt opleve et fladt terræn med enkelte små bakker, specielt omkring det fantastiske naturområde, Bøgsted Rende, som I møder på jeres 2. dag. I behøver bestemt ikke at være i ekstrem god form for at gennemføre turen, men det er en fordel at have en nogenlunde grundform.