OVERNATNING

Vi sætter stor pris på service og afslapning i forbindelse med jeres overnatning og af denne årsag, har vi allieret os med en række helt fantastiske partnere, som hver især bestræber sig på at give jer den bedste og mest uforglemmelige ferie. Alle overnatningsstederne ligger i helt unikke naturomgivelser. 

1. Overnatning

Dobbeltværelser Danhostel Fjaltring

Danhostel Fjaltring

Første dag overnatter I ved Danhostel Fjaltring, som er Danmarks mindste vandrehjem. Et dejligt sted helt tæt på naturen og Vesterhavet.

 

Værelser

I nyder natten i jeres eget dobbeltværelse i pragtfulde omgivelser. På stedet er der fællesrum, toilet/bad og køkken. Efter en fredfuld nat skal I selvfølgelig forkæles med en lækker morgenmad.

VI GØR OPMÆRKSOM PÅ, AT FRA DEN 14/08 – 26/08, VIL VORES GÆSTER MULIGVIS OVERNATTE I DANHOSTEL FJALTRINGS ANNEKS. 

Hygge ved Danhostel Fjaltring

Omgivelser

Danhostel Fjaltring er beliggende 700 m fra vesterhavet, hvor specielt istiden har sat sit præg på landskabet.  Her finder I både bakket moræne- og fladt sletteland i nærheden af stedet. 

2. Overnatning

Dobbeltværelser hos B&B Lemvig

Lemvig B&B

Anden dag overnatter I ved Bed & Breakfast Lemvig. Et helt nyt og renoveret B&B, som er noget ud over det sædvanlige. 

 

Bed and Breakfast Lemvig

Værelser

I tilbringer natten i jeres eget dobbeltværelse i den smukke natur omkring stedet. Før I drager videre mod Thyborøn, skal I selvfølgelig forkæles med en lækker morgenmad.

VI GØR OPMÆRKSOM PÅ, AT I HØJSÆSONEN, VIL VORES GÆSTER MULIGVIS OVERNATTE I HYTTER HOS BED AND BREAKFAST LEMVIG, SOM ER ET KÆMPE HIT BLANDT TURISTER FRA IND – OG UDLAND. 

Omgivelser

Lemvig B&B ligger i smukke naturomgivelser lige udenfor den smukke by, Lemvig. I centrum af byen, kan I bl.a. opleve Lemvig Havn, shopping i gågaden og en masse skønne spisesteder.

3. Overnatning

Dobbeltværelser hos Thyborøn Camping

Thyborøn Camping

Tredje dag overnatter I ved Thyborøn Camping, som ligger i den lille fiskerby, Thyborøn, helt ude ved Vesterhavet. 

 

Fællesrum ved Thyborøn Camping

Værelser

I overnatter i de skønneste dobbeltværelser med fine toilet – og køkkenfaciliteter lige i nærheden. Morgenmaden er selvfølgelig også inkluderet.

Køkken hos Thyborøn Camping

Omgivelser

Thyborøn Camping er beliggende nær et hav af attraktioner og seværdigheder. I kan bl.a. opleve Sea War Museum, Sneglehuset, JyllandsAkvariet, Kystcenteret og meget mere.