OVERNATNING

Vi sætter stor pris på service og afslapning i forbindelse med jeres overnatning og af denne årsag, har vi allieret os med en række helt fantastiske partnere, som hver især bestræber sig på at give jer den bedste og mest uforglemmelige ferie. Alle overnatningsstederne ligger i helt unikke naturomgivelser. 

1. Overnatning

Dobbeltværelser Danhostel Fjaltring

Danhostel Fjaltring

Første dag overnatter I ved Danhostel Fjaltring, som er Danmarks mindste vandrehjem. Et dejligt sted helt tæt på naturen og Vesterhavet.

 

Værelser

I nyder natten i jeres eget dobbeltværelse i pragtfulde omgivelser. På stedet er der fællesrum, toilet/bad og køkken. Efter en fredfuld nat skal I selvfølgelig forkæles med en lækker morgenmad.

VI GØR OPMÆRKSOM PÅ, AT FRA DEN 14/08 – 26/08, VIL VORES GÆSTER MULIGVIS OVERNATTE I DANHOSTEL FJALTRINGS ANNEKS. 

Hygge ved Danhostel Fjaltring

Omgivelser

Danhostel Fjaltring er beliggende 700 m fra vesterhavet, hvor specielt istiden har sat sit præg på landskabet.  Her finder I både bakket moræne- og fladt sletteland i nærheden af stedet. 

2. Overnatning

Harboøre Hotel

Anden dag overnatter I ved Harboøre Hotel, som er et skønt hotel i den lille vestjyske by.

 

Værelser

I tilbringer natten i jeres eget dobbeltværelse midt i den hyggelige by. Før I drager videre mod Thyborøn, skal I selvfølgelig forkæles med en lækker morgenmad.

Omgivelser

Harboøre Hotel  ligger centralt i Harboøre, hvor I bor tæt på VLTJ-banen, spisesteder, Harboøre Centeret og kulturstedet 18b.

3. Overnatning

Thyborøn Hotel

Tredje dag overnatter I på Thyborøn Hotel, som ligger helt centralt i den lille fiskerby, Thyborøn, helt ude ved Vesterhavet. 

 

Værelser

I overnatter i de skønneste dobbeltværelser med eget bad og toilet. Hotellet har tilhørende restaurant “Bølgen”, som er et helt fantastisk spisested.

Omgivelser

Thyborøn Hotel er beliggende nær et hav af attraktioner og seværdigheder. I kan bl.a. opleve Sea War Museum, Sneglehuset, JyllandsAkvariet, Kystcenteret og meget mere.