VesterhavsCaminoen

toppen af danmark

SKALLERUP - SKAGEN

5-dages VANDREferie

SKALLERUP - sKAGEN

Vandreferien strækker sig fra Skallerup til Skagen. Undervejs overnatter I hos Montra Hotel Skaga i Hirtshals, Hotel Tannishus i Tversted, Hjorths Badehotel i Kandestederne og Color Hotel i Skagen. Dagsetaperne er på 16 – 20 kilometer, så I har god tid til at nyde naturen og oplevelserne undervejs.

Vi har allieret os med en række helt fantastiske samarbejdspartnere, som hver især bestræber sig på at give jer den bedste og mest uforglemmelige vandreferie.

VANDREFERIEN INKLUDERER

Kort

5-dages VANDREferie

SKALLERUP - sKAGEN

Vandreferien strækker sig fra Skallerup til Skagen. Undervejs overnatter I hos Montra Hotel Skaga i Hirtshals, Hotel Tannishus i Tversted, Hjorths Badehotel i Kandestederne og Color Hotel i Skagen. Dagsetaperne er på 16 – 17,5 kilometer, så I har god tid til at nyde naturen og oplevelserne undervejs.

Vi har allieret os med en række helt fantastiske samarbejdspartnere, som hver især bestræber sig på at give jer den bedste og mest uforglemmelige vandreferie.

VANDREFERIEN INKLUDERER

Kort

1. DAG

(FRA SKALLERUP TIL HIRTSHALS)

Distance: 16 kilometer
Overnatning: Montra Skaga Hotel (Willemoesvej 1, 9850 Hirtshals)

I tilbringer jeres 1. overnatning på det 4-stjernede hotel, Montra Skaga Hotel, som ligger midt imellem den barske natur og Hirtshals by. I overnatter på store og moderniserede dobbeltværelser med terrasse, hvor I kan nyde jeres nattesøvn i fulde drag. Restauranten på Montra Skaga Hotel, tilbyder velsmagende danske klassikere og lækre menuer under jeres ophold.

2. DAG

(FRA HIRTSHALS TIL TVERSTED)

Distance: 17 kilometer
Overnatning: Hotel Tannishus (Tannisbugtvej 123, 9881 Bindslev)

Efter en skøn tur langs kysten, vender I snuden forbi Hotel Tannishus i Tversted, som er beliggende i et fantastisk naturområde. Nyd området, hop i poolen (indendørs) eller tag en velfortjent pause fra vandrestøvlerne. I overnatter i hotellets rummelige lejligheder, hvor I har god plads til at nyde jeres ophold. 

3. DAG

(FRA TVERSTED TIL KANDESTEDERNE)

Distance: 17,5 kilometer
Overnatning: Hjorths Badehotel (Kandebakkevej 17, 9990 Skagen)

I skal glæde jer til jeres 3. overnatning på Hjorths Badehotel i Kandestederne, hvor I træder ind i et univers fyldt med fordybelse og ro under jeres ophold. Wifi og tv er derfor bevidst fravalgt for netop ikke at forstyrre rejsen med større nærvær. 

Værelserne har individuelle udtryk, men deler en fælles historisk charme og autenticitet, hvor formålet er at finde den indre ro.

4. DAG

(FRA KANDESTEDERNE TIL SKAGEN)

Distance: 17 kilometer
Overnatning: Color Hotel Skagen (Gamle Landevej 39, 9990 Skagen)

Color Hotel Skagen danner rammen om jeres 4. og sidste overnatning på VesterhavsCaminoen. I kan vælge at pleje fødderne i hotellets udendørs opvarmede pool, hygge jer på den overdækkede terrasse, benytte jer af det indendørs spabad og sauna eller tage på sightseeing i den smukke by. Vi anbefaler, at I nyder aftensmaden på Color Hotels tilhørende restaurant, Restaurant Holger, som tilbyder et lækkert á la carte menukort, hvor I virkelig kan forkæle smagsløgene på jeres sidste aften.

5. DAG

(FRA SKAGEN TIL SKALLERUP)

Distance: I bestemmer antallet af kilometer denne dag 🙂
Afhentning: Color Hotel Skagen (Gamle Landevej 39, 9990 Skagen)

I bliver afhentet af vores minibus kl. 14:00 ved Color Hotel i Skagen. Herefter bliver I transporteret tilbage til startstedet ved Skallerup Seaside Resort. Busturen tilbage til Skallerup, tager ca. 1 time og I må gerne medbringe drikkevarer i bussen. 

SVÆRHEDSGRADEN

Det flade terræn med enkelte små bakker er karakteristisk for landskabet langs den jyske vestkyst.  På strækningen fra Skallerup til Skagen vil I opleve idylliske og rolige naturomgivelser, hvor I kan koble helt af med fødderne i vandrestøvlerne. 

UNDERLAGET

I vandrer primært på stranden, enkelte grusbelagte veje, stierne i plantagerne og på hovedstien (Rute 1) langs Vestkysten.

MAD PÅ TUREN

Morgenmaden på hotellerne i Hirtshals, Tversted, Kandestederne og Skagen er inkluderet i jeres vandreferie, mens I selv vælger frokost og aftensmad. Vi har lavet et madprogram, som beskriver mulighederne for frokost og aftensmad på turen fra Skallerup til Skagen. Madprogrammet kan tilgås ligeså snart turen er booket.

PRAKTISKE INFORMATIONER

I kan finde en række vigtige og praktiske dokumenter vedrørende jeres vandreferie, så snart turen er booket. Dokumenterne downloades ved at følge et link til "Din personlige bookingside" i den ordrebekræftelse, som I modtager på mail.

Få en unik oplevelse I VANDRESTØVLERNE