VesterhavsCaminoen

4-DAGES VANDREFERIE

THORSMINDE - AGGER

VandreferIe i det vestjyske

Vandreferien strækker sig fra Thorsminde til Agger. Undervejs overnatter I hos Danhostel Fjaltring, Harboøre Hotel og Thyborøn Hotel. Dagsetaperne er på 13 – 20 kilometer, så I har god tid til at nyde naturen og oplevelserne undervejs.

Vi har allieret os med en række helt fantastiske samarbejdspartnere, som hver især bestræber sig på at give jer den bedste og mest uforglemmelige vandreferie.

VANDREFERIEN INKLUDERER

Kort

VANDREFERIEN INKLUDERER

OVERNATNING

3 overnatninger i henholdsvis Stenbjerg, Klitmøller & Hanstholm

MORGENMAD

Morgenmad ved alle overnatninger

SENGELINNED

Dyner, sengelinned & håndklæder ved alle overnatninger

KORT/PROGRAM

Kortmateriale, seværdighedsguide & detaljeret program over alle dage

TRANSPORT

Transport tilbage til startstedet i minibus

1. DAG

(FRA THORSMINDE TIL FJALTRING)

Distance: 13,5 kilometer
Overnatning: Danhostel Fjaltring (Vestermøllevej 7, 7620 Lemvig)

Jeres 1. overnatning på VesterhavsCaminoen, bliver på det skønne vandrerhjem, Danhostel Fjaltring. Stedet ligger i et dejligt naturområde med udsigt til havet og ikke mindst Bovbjerg Fyr. I overnatter på nogle hyggelige dobbeltværelser i den lille by, hvor I kan nyde jeres nattesøvn. 
Vidste I, at Danhostel Fjaltring drives af frivillige fra lokalområdet?

2. DAG

(FRA FJALTRING TIL HARBOØRE)

Distance: 20 kilometer
Overnatning: Harboøre Hotel (Stationsvej 5, 7673 Harboøre)

I tilbringer jeres 2. overnatning på Harboøre Hotel, som er beliggende i centrum af den lille vestjyske by. I har ganske kort afstand til byens spisesteder og dagligvarebutikker, hvis I gerne vil opleve byen. I har ligeledes mulighed for at spise i hotellets tilhørende restaurant. I overnatter på lyse og moderniserede dobbeltværelser, hvor I kan nyde en velfortjent pause fra vandrestøvlerne.

3. DAG

(FRA HARBOØRE TIL THYBORØN)

Distance: 13 kilometer
Overnatning: Thyborøn Hotel (Harboørevej 2, 7680 Thyborøn)

I overnatter for 3. og sidste gang på Thyborøn Hotel, som er et skønt og nyrenoveret hotel i den vestjyske fiskerby. Her overnatter I på nogle dejlige og moderniserede dobbeltværelser i centrum af Thyborøn. Vi anbefaler, at I spiser i hotellets tilhørende restaurant, Bølgen, hvor I kan forkæle smagsløgene.

4. DAG

(FRA THYBORØN TIL AGGER)

Distance: 16,5 kilometer (med færgefarten)
Afhentning ved Vesterhavshytten i Agger (Vesterhavsvej 2, 7770 Vestervig)

I afhentes af vores minibus kl. 13:30 ved Vesterhavshytten i Agger. Herefter bliver I transporteret tilbage til startstedet ved Thorsminde Outdoor. Busturen tilbage til startstedet i Thorsminde, tager ca. 1 time og 15 minutter og I må gerne medbringe drikkevarer i bussen.

SVÆRHEDSGRADEN

Det flade terræn med enkelte små bakker, er karakteristisk for landskabet langs den jyske vestkyst.  På strækningen fra Thorsminde til Agger, vil I opleve idylliske og rolige naturomgivelser, hvor I kan koble helt af med fødderne i vandrestøvlerne. 

UNDERLAGET

I vandrer primært på stranden, enkelte grusbelagte veje og små stier langs Vestkysten.

MAD PÅ TUREN

Morgenmadsbuffeten hos overnatningsstederne i Fjaltring, Harboøre og Thyborøn, er inkluderet i jeres vandreferie, mens I selv vælger frokost og aftensmad. Vi fremsender et madprogram via e-mail, senest 14 dage før jeres vandreferie, som beskriver mulighederne for frokost og aftensmad på turen fra Thorsminde til Agger.

Få en unik oplevelse I VANDRESTØVLERNE