VesterhavsCaminoen

4-dages VANDREFERIE

LØKKEN - SKIVEREN

4-dages VANDREferie

LØKKEN - SKIVEREN

Vandreferien strækker sig fra Løkken til Skiveren. Undervejs overnatter I hos Skallerup Seaside Resort, Montra Skaga Hotel i Hirtshals og Hotel Tannishus i Tversted.

Dagsetaperne er på 15 – 18 kilometer, så I har god tid til at nyde naturen og oplevelserne undervejs.

VANDREFERIEN INKLUDERER

Fra Skallerup til Skiveren

VANDREferie I DET NORDJYSKE

Vandreferien strækker sig fra Løkken til Skiveren. Undervejs overnatter I hos Skallerup Seaside Resort, Montra Skaga Hotel i Hirtshals og Hotel Tannishus i Tversted.

Dagsetaperne er på 8,5 – 20,5 kilometer, så I har god tid til at nyde naturen og oplevelserne undervejs.

VANDREFERIEN INKLUDERER

Fra Skallerup til Skiveren

1. DAG

(FRA LØKKEN TIL SKALLERUP)

Distance: 20,5 kilometer
Overnatning: Skallerup Seaside Resort (Nordre Klitvej 21, 9800 Hjørring)

I tilbringer jeres 1. overnatning på Skallerup Seaside Resort i Skallerup Klit, hvor I overnatter i store og moderniserede lejligheder med terrasse. Her kan I nyde det skønne Feriecenter, naturen og Vesterhavet, som danner rammen om jeres overnatning hos VesterhavsCaminoen.

2. DAG

(FRA SKALLERUP TIL HIRTSHALS)

Distance: 16 kilometer
Overnatning: Montra Skaga Hotel (Willemoesvej 1, 9850 Hirtshals)

Denne dag overnatter I på det 4-stjernede hotel, Montra Skaga Hotel, som ligger midt imellem den barske natur og Hirtshals by. I overnatter på moderniserede dobbeltværelser med terrasse, hvor I kan nyde jeres nattesøvn i fulde drag. Restauranten på Montra Skaga Hotel, tilbyder velsmagende danske klassikere og lækre menuer under jeres ophold. 

3. DAG

(FRA HIRTSHALS TIL TVERSTED)

Distance: 17 kilometer
Overnatning: Hotel Tannishus (Tannisbugtvej 123, 9881 Bindslev)

Efter en skøn tur langs kysten, vender I snuden forbi Hotel Tannishus i Tversted, som er beliggende i et fantastisk naturområde. Nyd området, hop i poolen (indendørs) eller tag en velfortjent pause fra vandrestøvlerne. I overnatter i hotellets rummelige lejligheder, hvor I har god plads til at nyde jeres ophold.

4. DAG

(FRA TVERSTED TIL SKIVEREN)

Distance: 8,5 kilometer
Slutsted: Skiveren Camping

Den 4. og sidste dag, bliver I afhentet af vores minibus ved Skiveren Camping og I bliver herefter transporteret tilbage til startstedet ved VestEvent i Løkken.

SVÆRHEDSGRADEN

Det flade terræn med enkelte små bakker, er karakteristisk for landskabet langs den jyske vestkyst. 

På strækningen fra Løkken til Skiveren, vil I opleve idylliske og rolige naturomgivelser, hvor I kan koble helt af med fødderne i vandrestøvlerne. 

MAD PÅ TUREN

Morgenmadsbuffeten på hotellerne i Skallerup, Hirtshals og Tversted, er inkluderet i jeres vandreferie, mens I selv vælger frokost og aftensmad. Vi fremsender et madprogram via e-mail, senest 14 dage før jeres vandreferie, som beskriver mulighederne for frokost og aftensmad på turen fra Løkken til Skiveren.

UNDERLAGET

I vandrer primært på stranden, enkelte grusbelagte veje, stierne i plantagerne og Nordsøstien langs Vestkysten.

Få en unik oplevelse I VANDRESTØVLERNE