VesterhavsCaminoen

Vandretur i luksus-shelter

Overnatning i luksus-shelter

4-dages vandretur

Thorsminde - agger

Oplev Vestkystens dragende natur på vores nye 4-dages vandreferie langs Vestkysten med shelters-overnatning.

Dagsetaperne er på 13 – 20 kilometer, så I har god tid til at nyde naturen og de mange oplevelser undervejs.

Oplev Vestkystens dragende natur på vores nye 4-dages vandreferie langs Vestkysten med shelters-overnatning. 

Turen tager jer gennem smukke klitlandskaber, fredfyldte strande og skønne seværdigheder. Undervejs overnatter I i shelter ved Fjaltring Gæstehus, Harboøre Centeret og Thyborøn Camping. 

Dagsetaperne er på 13 – 20 kilometer, så I har god tid til at nyde naturen og de mange oplevelser undervejs.

Vandreferien inkluderer

Du står selv for:

Priser

Pris (pr. pers) i maj…………………………………….. 995,-
Pris (pr. pers) i juni……………………………………. 1.195,-
Pris (pr. pers) i  juli……………………………………. 1.395,-
Pris (pr. pers) i august……………………………… 1.295,-
Pris (pr. pers) i september……………………….. 1.195,-
Pris (pr. pers) i oktober………………………………. 995,-

Enkeltværelsestillæg pr. overnatning…….. 149,-

Tilkøb til din vandretur

Bagagetransport fra shelter til shelter…….. 395,- 

Tilkøb hos overnatningstederne

– Morgenmad, frokost og aftensmad 
– Håndklæde og badefaciliteter.
– Wifi (enkelte steder)

VANDREFERIEN INKLUDERER

OVERNATNING

3 overnatninger i henholdsvis Stenbjerg, Klitmøller & Hanstholm

MORGENMAD

Morgenmad ved alle overnatninger

SENGELINNED

Dyner, sengelinned & håndklæder ved alle overnatninger

KORT/PROGRAM

Kortmateriale, seværdighedsguide & detaljeret program over alle dage

TRANSPORT

Transport tilbage til startstedet i minibus

1. DAG

(FRA THORSMINDE TIL FJALTRING)

Start: Thorsminde Outdoor
Distance: 13,5 kilometer
Overnatning: Fjaltring Gæstehus

I starter vandreferien om formiddagen ved Thorsminde Outdoor, hvor bilen holder trygt parkeret, mens I er afsted på vandreferien. Herfra begiver I jer ud på en smuk vandring op langs Vestkysten, hvor der både er mulighed for at vandre langs landevejen, langs stranden, eller en vekslen herimellem. 

Jeres første shelter-overnatning på VesterhavsCaminoen, bliver ved det skønne vandrerhjem, Fjaltring Gæstehus. Stedet ligger i et dejligt naturområde med udsigt til havet og ikke mindst Bovbjerg Fyr.

2. DAG

(FRA FJALTRING TIL HARBOØRE)

Distance: 20 kilometer
Overnatning: Harboøre Centeret

Fra Fjaltring begiver I jer afsted videre op ad kysten, hvor der venter jer endnu en smuk dag. Her er det oplagt at gøre hold ved Vestkystens kulturelle fyrtårn, Bovbjerg Fyr, der ligger tæt på kanten af den 41m høje Bovbjergklint med pragtfuld udsigt udover Vesterhavet. 

Efter en god dags vandring i den salte vestenvind, tilbringer I jeres anden shelter-overnatning i Funparken ved Harboøre Centeret, som er beliggende i centrum af den lille vestjyske by. Her har I ganske kort afstand til byens spisesteder og dagligvarebutikker, og I har ligeledes mulighed for at spise i Centerets tilhørende café.

3. DAG

(FRA HARBOØRE TIL THYBORØN)

Distance: 13 kilometer
Overnatning: Thyborøn Camping

Efter en god nats søvn ved Harboøre Centeret, kan I begive jer direkte mod oplevelserne i Thyborøn eller tage en lille afstikker til Haarum Havn, der er et naturskønt område lidt øst for Harboøre. I Thyborøn venter flere spændende seværdigheder og oplevelser på jer, og sidst, men ikke mindst, skal I nyde jeres sidste shelter-overnatning på Thyborøn Camping.

4. DAG

(FRA THYBORØN TIL AGGER)

Distance: 16 kilometer (inkl. 3 km færgeoverfart)
Afhentning: Vesterhavshytten

På feriens sidste dag vandrer I mod ferie- og fiskerbyen Agger, i det sydlige Thy, hvor I, som det første denne dag, skal på en lille sejltur med den nye hybridfærge, Thyborøn-Agger Færgeoverfart. En overfartstid på ca. 12 minutter, hvor I kan nyde udsigten ud over Limfjorden oppe fra soldækket.

Fra færgelejet ved Agger Tange kan I lægge vejen forbi informationscenteret Svaneholmhus, som er den sydlige trædesten til nationalparken og som indeholder en lille udstilling om områdets særlige natur, om kystlagunen, strandengene og planterne og fuglene, der er at finde på Agger Tange. Herfra vandrer I langs stranden side om side med det brusende Vesterhav, inden vandreferien når sin slutning ved Vesterhavshytten i Agger.

 I afhentes af vores minibus kl. 13:30 og bliver transporteret tilbage til startstedet ved Thorsminde Outdoor. Busturen tilbage til Thorsminde tager ca. 1 time og 20 minutter.

SVÆRHEDSGRADEN

Det flade terræn med enkelte små bakker er karakteristisk for landskabet langs den jyske vestkyst.  På strækningen fra Thorsminde til Agger vil I opleve idylliske og rolige naturomgivelser, hvor I kan koble helt af med fødderne i vandrestøvlerne. 

UNDERLAGET

I vandrer primært på stranden, enkelte grusbelagte veje og små stier langs Vestkysten. Specielt på turens første dag (på strækningen fra Thorsminde til Fjaltring), vandrer I stort set kun på stranden, mens underlaget på den resterende del af vandreferien er mere varieret.

MAD PÅ TUREN

I sørger selv for alle måltider (morgenmad, frokost og aftensmad) under jeres 4-dages vandreferie langs Vestkysten.
Det er muligt at købe morgenmad, madpakker og aftensmad ved eller omkring de forskellige overnatninger, hvilket "Madguiden" også beskriver.

PRAKTISKE INFORMATIONER

I finder en række vigtige dokumenter vedrørende jeres vandreferie i "Min Booking" ved at følge linket i ordrebekræftelsen, som modtages på mail ved booking.
Dokumenterne er Praktiske Informationer, Madguide, Seværdighedsguide, Kortmateriale og Bagagetransport, og vil være tilgængelig senest 3 uger før afrejse.

Få en unik oplevelse I VANDRESTØVLERNE