VesterhavsCaminoen

BÆREDYGTIGHED

MILJØVENLIG FERIE

Hos BikeWithUs prioriterer vi vores klima særdeles højt. Specielt medierne omtaler gang på gang vores alt for høje CO2-udslip. Man har ligeledes forsøgt at komme med forslag til, hvordan vi kan reducere vores forbrug af CO2, men ingen har taget sagen i egen hånd – det gør vi!

Hos BikeWithUs handler vi – og derfor har vi konstrueret et helt nyt initiativ indenfor cykelturisme. Vores ferie inkluderer overnatning, morgenmad, færgebilletter og ikke mindst transport tilbage til startstedet i minibus – som i den grad er sundt for miljøet.

0 %
MERE MILJØVENLIG END FLYREJSE TIL KRETA

VISION

Vores vision er at skabe et alternativ til den traditionelle charterferie, som er i en bekymrende udvikling. I og med, at flere og flere mennesker vælger synderen af dem alle – med henblik på CO2-forbruget – nemlig, flyrejserne til populære feriedestinationer som bla. Mallorca og Kreta.

Vi er stolte over det faktum, at vi kan få flere mennesker til at droppe flyrejserne til fordel for vores cykelferie – og med god grund!

VORES CYKELFERIE

Vores mikroskopiske CO2-udslip er baseret på vores minibus, som afhenter vores gæster i Hanstholm og fragter dem tilbage til Vedersø Klit, hvor ferien begyndte. 

Vi har investeret i en bil, som er meget miljøvenlig – og dette var en af hovedårsagerne til, at vi valgte netop denne bil. Bilen har forbedret brændstoføkonomi og en lavere CO2-udledning (bilen overholder ligeledes Euro 6.2 kravene)

Skal vi ikke passe på vores planet, før det er for sent?