VesterhavsCaminoen

Vandreferie langs Nordsøen

4 dage med 3 overnatninger

Slettestrand - Skagen

35 - 45 kilometer

Hund tilladt

4 dage med
3 overnatninger

Slettestrand - Skagen

35 - 45 kilometer

Hund tilladt

Vandreferie langs Nordsøen

Slettestrand - skagen

Oplev vores hårdeste og mest krævende vandreferie fra Slettestrand til Skagen med dagsetaper på 35-45 kilometer. Undervejs overnatter du på Kallehavegaard Badehotel i Løkken, Montra Skaga Hotel i Hirtshals og på Color Hotel Skagen.

Vi sætter stor pris på service og afslapning i forbindelse med din overnatning. Derfor har vi allieret os med en række helt fantastiske samarbejdspartnere, som hver især bestræber sig på at give dig den bedste og mest uforglemmelige vandreferie.

VANDREFERIEN INKLUDERER

TILKØB

PRISER (PR. PERSON)

Maj (01/05 – 29/05): 2.395,-
Juni (30/05 – 28/06): 2.495,-
Juli 1 (29/06 – 10/07): 2.995,-
Juli 2 (11/07 – 29/07): 3.295,-
August 1 (30/07 – 15/08): 2.995,-
August 2 (16/08 – 29/08): 2.795,-
September (30/08 – 28/09): 2.395,-
Oktober (29/09 – 29/10): 2.195,-
Enkeltværelsestillæg (pr. overnatning): 499-699,- 

TILKØBS PRISER

Bagagetransport: 395,- pr. person.

1. DAG: SLETTESTRAND - LØKKEN

Du starter vandreferien hos Rønnes Hotel i Slettestrand, hvor du parkerer bilen, pakker rygsækken og snører vandrestøvlerne. Herfra begiver du dig afsted op langs kysten, hvor overdådig natur og skønne oplevelser venter dig.

Hvis du vælger at vandre langs stranden fra Slettestrand til Løkken, kan du korte turen ned til ca. 35 kilometer, men hvis du følger stierne igennem Tranum Klitplantage og Blokhus Klitplantage, vandrer du ca. 43 kilometer, inden du ankommer til Løkken. 

Efter en forhåbentlig god første dag i vandrestøvlerne, tilbringer du din 1. overnatning på Kallehavegaard Badehotel i Løkken, som er et atmosfærisk og nyrenoveret badehotel.

Badehotellet er bygget i 1902 og har fungeret som badehotel lige siden. Badehotellet ligger ca. 10 minutters gang fra Løkkens bymidte og kun 500 meter fra Løkkens skønne badestrand. Du kan nyde aftensmaden i badehotellets tilhørende restaurant på udvalgte dage henover sommeren.

Indtjekning fra kl. 15:00
Udtjekning indtil kl. 10:30

2. DAG: LØKKEN - HIRTSHALS

Feriens anden dag strækker sig fra Løkken til Hirtshals, hvor der er rig mulighed for at gøre stop ved nogle af kyststrækningens smukkeste steder. Tag for eksempel et velfortjent hvil ved Rubjerg Knude, Nordjyllands største turistattraktion, hvor det imponerende Rubjerg Knude Fyr står helt ude på kanten af vandreklitten. 

Når du hen på eftermiddagen eller aftenen ankommer til Hirtshals, vil det være det 4-stjernede hotel, Montra Skaga Hotel, som danner rammen om din 2. overnatning. Hotellet ligger i gåafstand til både seværdigheder og den livlige havn. Hotellet har tilhørende restaurant, hvor du blandt andet kan nyde velsmagende danske klassikere.

Indtjekning fra kl. 14:00
Udtjekning indtil kl. 11:00

3. DAG: HIRTSHALS - SKAGEN

På vandreferiens tredje og hårdeste dag, vandrer du ca. 45 kilometer og størstedelen af turen, vandrer du langs stranden, hvor du kan koble hovedet fra og lade fødderne klare det hårde arbejde. Efter en lang og hård dag i vandrestøvlerne, vil din sidste overnatning finde sted på det 4-stjernede Color Hotel Skagen. 

På det skønne hotel kan du vælge at nyde det udendørs spabad, den opvarmede pool, hygge dig på den overdækkede terrasse, benytte dig af den indendørs sauna eller tage på sightseeing i den solrige by i Toppen af Danmark. Du kan nyde aftensmaden i hotellets tilhørende restaurant, Restaurant Holger, som tilbyder en lækker a la carte menu, hvor du virkelig kan forkæle smagsløgene på din sidste aften på vandreferien. 

Indtjekning fra kl. 14:00
Udtjekning indtil kl. 11:00

4. DAG: SKAGEN

Du vælger selv, hvor meget du vil vandre og komme omkring på vandreferiens sidste dag. Efter turens hårdeste etape (dagen før), har du måske mere lyst til at hvile musklerne og slappe af på Color Hotel Skagen. Du kan også vælge at tage på sightseeing i Danmarks nordligste by, hvis du har flere kilometer i fødderne.  

Du afhentes af vores minibus kl. 14:00 foran Color Hotel Skagen, hvor du transporteres tilbage til startstedet i Slettestrand i vores minibus. Busturen tilbage til Slettestrand tager ca. 2 timer og 30 minutter, og du må gerne medbringe drikkevarer i bussen.

Tilbagetransport
Du afhentes af vores minibus kl. 14:00 ved Color Hotel Skagen.
Undervejs er der 3 korte stop i Tversted, Lønstrup og Løkken grundet aflevering af øvrige gæster.
Forventet ankomst til startstedet i Slettestrand kl. 16:30.

SVÆRHEDSGRADEN

Der er ingen tvivl om, at denne vandreferie er vores absolut hårdeste og mest krævende tur, overhovedet. Det er vigtigt, at du er vant til at vandre 30-40 kilometer flere dage i træk, da du vil opleve tilsvarende dagsetaper med varierende terræn undervejs.

UNDERLAGET

Du vandrer primært på stranden, cykelstier med asfalt, grusbelagte skovveje og på stenmel langs det meste af ruterne.

MAD PÅ TUREN

Morgenmadsbuffeten på hotellerne er inkluderet i din vandreferie, mens du selv vælger frokost og aftensmad. Vi har lavet en madguide, som beskriver mulighederne for frokost og aftensmad på turen fra Slettestrand til Skagen.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Du finder en række vigtige dokumenter vedrørende din vandreferie i "Min Booking" ved at følge linket i ordrebekræftelsen. Dokumenterne er Praktiske Informationer, Madguide, Seværdighedsguide, Kortmateriale og Bagagetransport, og dokumenterne vil være tilgængelige senest 3 uger før ferie-start.

Skal vi fragte din bagage?

Lad os fragte bagagen på din vandreferie, så du kun skal slæbe på det vigtigste langs Vestkysten. En perfekt mulighed for afslapning og ekstra frihed på turen for 395,- pr. person under hele vandreferien.

Information omkring cykelferien

Det er desværre ikke muligt at medbringe sin hund på nogle af vores cykelferier i øjeblikket, da et par af vores hoteller på begge cykelruter ikke tillader det. 

Dog må man medbringe hund på nogle af vores vandreferier. 

Ja. Skulle I af en eller anden grund være nødsaget til at afbestille jeres ferie, kan I annullere jeres booking og få refunderet det fulde beløb frem til 14 dage før feriens start. Kommer I indenfor de 14 dage, har vi ikke umiddelbart mulighed for at refundere beløbet, og man skal derfor tage fat i sin egen private rejseforsikring. Vi tager gerne dialogen med forsikringsselskabet for jer. 

Ja, når du rejser alene vil der være et enkeltværelsestillæg, som vil variere alt efter overnatningssted på den ønskede vandreferie.  Priserne på enkeltværelsestillæg ligger mellem 699kr. – 799kr. pr. overnatning.

Ja og nej. Det er muligt på Hotel Tante og Seaside Hotel, men desværre ikke på sidste overnatning, Hotel Havbadet i Nørre Vorupør. 

Vedersø Klit:
Der er pt. ingen el-ladestandere i Vedersø Klit. De nærmeste steder, hvor det er muligt at oplade sin el-bil er i Ulfborg (13km fra Vedersø Klit) eller Thorsminde (16km fra Vedersø Klit):
-Ved Borgerservice, Thingvej 5, 6990 Ulfborg
-Ved ABC, Harbogade 17, 6990 Ulfborg
-Ved Stabil Service, Industriarealet 63, 6990 Ulfborg
-Ved Min Købmand, Vesterhavsgade 8, Thorsminde, 6990 Ulfborg

Du/I cykler som udgangspunkt for jer selv, selvom det selvfølgelig er muligt at møde andre rejsedeltagere på jeres tur. 

1. dag (Thorsminde – Fjaltring):
Her vandrer I primært langs stranden, som er en smuk og hård oplevelse, da sandet kan være løst flere steder.

2. dag (Fjaltring – Harboøre):
I starter dagen med at bevæge jer ned mod stranden og Høfde Q i Fjaltring, hvor I vandrer i ca. 2 kilometer langs stranden, inden I møder trappen mod Trans Kirke og stien mod Bovbjerg Fyr. På den resterende del af turen mod Harboøre, vil I opleve et vekslende underlag med stenmel, grusveje, stier med hårdt sand (specielt omkring Ferring Sø) og asfalterede cykelstier omkring Vrist.

3. dag (Harboøre – Thyborøn):
Denne dag vandrer I igennem det smukke naturområde ved Harboøre Tange, som tager jer videre mod vandreferiens sidste overnatning i Thyborøn. I vandrer på et fast underlag med stenmel på cykelstien mellem Harboøre og Thyborøn, men I har også mulighed for at tage afstikkere til stranden, hvis I ønsker et mere vekslende underlag på turen.

4. dag (Thyborøn – Agger):
Fra Thyborøn Hotel til færgelejet ved Sydhavnen i Thyborøn, vandrer I langs landevejen eller asfalterede og mindre veje omkring havnen. Fra færgelejet på Agger Tange, følger I den asfalterede cykelsti i 2,5 kilometer, inden I kan vælge at dreje til venstre og følge “Redningsvej” (vores klare anbefaling) mod Agger, som er en god blanding mellem lidt grus-sti i starten, hårdt sand det meste af ruten og en lille smule beton-sti (lige før Agger). Det er også muligt at fortsætte ad den asfalterede cykelsti mod Agger, men det er ikke den mest charmerende mulighed.

Ja. Enten tilkøber man bagagetransport for alle på turen eller ingen. Bagagetransport koster 395kr. pr. person. Selvom du eventuelt rejser med en partner, som kun har en begrænset mængde bagage, som du ville kunne have oveni i din bagage/kuffert, så tilkøbes bagagen for 2 personer (dvs. 2 x 395kr.) Dette er en forudsætning for, at bagagetransport er muligt og af hensyntagen til vores chauffører. 

Det kan være en smule besværligt at komme frem til Vedersø Klit med offentlig transport, men det kan selvfølgelig lade sig gøre.

Vi henviser til www.rejseplanen.dk. 

Hvis I har tilkøbt bagagetransport, afleveres den bagage, som I ikke ønsker at slæbe med rundt med på turen, ved jeres vandreferies startsted. Her udleveres nogle gule bagagelabels med jeres navn på, som sættes på bagagen. Vores chauffører vil herefter hente det og bringe det til jeres første overnatningsted, imens I vandrer afsted. Ligeså bliver det hentet og bragt til jeres anden og tredje overnatningssted samt hentet, når ferien for jer slutter.

Der vil være nogle tidspunkter, som skal overholdes ift. jeres henstilling af bagage til vores chauffører. Disse tider vil fremgå af det materiale, som I får ved en evt. booking.

Betingelser vedr. bagagen:
– Maks. 1 stk. bagage pr. person
– Bagagen må maks. veje 15 kg pr. stk

Der er helt sikkert en mulighed for at få forlænget jeres ferie, hvad enten I ønsker en ekstra overnatning før eller efter cykelferien.

Vi vil gerne se, om vi kan være behjælpelige med at booke en ekstra overnatning for jer eller I kan vælge selv at tage kontakt til det ønskede overnatningssted. Herunder er listet nogle muligheder: 

Vedersø Klit (startsted):
– Vedersø Klit Camping

Tæt på Vigsø (Slutsted):
– Hotel Havbadet Nørre Vorupør (anbefalet)
– Guesthouse Klitmøller (anbefalet)
– Montra Hotel Hanstholm (anbefalet)

Hvis I stadig ønsker at benytte jer af vores hjemtransport tilbage til startstedet og gerne vil forlænge jeres ferie med én eller flere dage, – giv os da besked, så vi kan undersøge om der er plads i minibussen på den nye hjemrejsedag. Er vi nødsaget til at indsætte en ekstra bil og chauffør pga. pladsmangel, vil I blive opkrævet en merbetaling på 1.495kr.

I betaler hele beløbet for jeres vandreferie, når I booker inde i vores bookingsystem.