VesterhavsCaminoen

Cykelferie i Toppen af Danmark

4 dage med 3 overnatninger

Slettestrand - Skagen

44 - 50 kilometer

Hund tilladt

4 dage med
3 overnatninger

Slettestrand - Skagen

40 - 50 kilometer

Hund tilladt

Cykelferie i Toppen af Danmark

Slettestrand - Skagen

Oplev Toppen af Danmark og Nordvestkysten på vores 4-dages cykelferie fra Slettestrand til Skagen, hvor du undervejs overnatter på Kallehavegaard Badehotel i Løkken, Montra Skaga Hotel i Hirtshals og på Color Hotel Skagen. Dagsetaperne er på 44-50 kilometer, så der er god tid til at nyde naturen og de mange oplevelser undervejs.

Vi sætter stor pris på service og afslapning i forbindelse med din overnatning. Derfor har vi allieret os med en række helt fantastiske samarbejdspartnere, som hver især bestræber sig på at give dig den bedste og mest uforglemmelige cykelferie.

CYKELFERIEN INKLUDERER

TILKØB

PRISER (PR. PERSON)

Maj (01/05 – 29/05): 2.395,-
Juni (30/05 – 28/06): 2.495,-
Juli 1 (29/06 – 10/07): 2.995,-
Juli 2 (11/07 – 29/07): 3.295,-
August 1 (30/07 – 15/08): 2.995,-
August 2 (16/08 – 29/08): 2.795,-
September (30/08 – 28/09): 2.395,-

Enkeltværelsestillæg (pr. overnatning): 499 – 699,- 

TILKØBS PRISER

Bagagetransport: 395,- pr. person.
Leje af citybike:  395,- pr. stk.
Leje af el-cykel:  795,- pr. stk.

1. DAG: SLETTESTRAND - LØKKEN

Du starter cykelferien om formiddagen ved Rønnes Hotel i Slettestrand, hvorfra du begiver dig afsted op langs kysten, hvor overdådig natur og skønne oplevelser venter dig. Efter en forhåbentlig god første dag i cykelsadlen, tilbringer du din 1. overnatning på Kallehavegaard Badehotel i Løkken, som er et atmosfærisk og nyrenoveret badehotel. Badehotellet er bygget i 1902 og har fungeret som badehotel lige siden. Badehotellet ligger ca. 10 minutters gang fra Løkkens bymidte og kun 500 meter fra Løkkens skønne badestrand.

Indtjekning fra kl. 15:00
Udtjekning indtil kl. 10:30

2. DAG: LØKKEN - HIRTSHALS

Feriens anden dag strækker sig fra Løkken til Hirtshals, hvor der er rig mulighed for at gøre stop ved nogle af kyststrækningens smukkeste steder. Tag for eksempel et velfortjent hvil ved Rubjerg Knude, Nordjyllands største turistattraktion, hvor det imponerende Rubjerg Knude Fyr står helt ude på kanten af vandreklitten. Når du hen på eftermiddagen eller aftenen ankommer til Hirtshals, vil det være det 4-stjernede hotel, Montra Skaga Hotel, som danner rammen om din 2. overnatning. Hotellet ligger i gåafstand til både seværdigheder og den livlige havn. Hotellet har tilhørende restaurant, hvor du blandt andet kan nyde velsmagende danske klassikere.

Indtjekning fra kl. 14:00
Udtjekning indtil kl. 10:00

3. DAG: HIRTSHALS - SKAGEN

På feriens tredje dag cykler du blandt andet gennem det smukke Tversted Plantage, og turen tager dig også forbi Bunken Klitplantage, hvor du finder Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile. Kort før Skagen kan du vælge at gøre stop ved den Tilsandede Kirke, og efter en dag med storslåede naturoplevelser, vil din sidste overnatning på cykelferien finde sted på det 4-stjernede Color Hotel Skagen. På det skønne hotel kan du vælge at nyde det udendørs spabad, den opvarmede pool, hygge dig på den overdækkede terrasse, benytte dig af den indendørs sauna eller tage på sightseeing i den solrige by i Toppen af Danmark. Du kan nyde aftensmaden i hotellets tilhørende restaurant, Restaurant Holger, som tilbyder en lækker a la carte menu, hvor du virkelig kan forkæle smagsløgene på din sidste aften på cykelferien. 

Indtjekning fra kl. 14:00
Udtjekning indtil kl. 11:00

4. DAG: SKAGEN

Du vælger selv, hvor meget du vil cykle og komme omkring på cykelferiens sidste dag, men i Toppen af Danmark er der et væld af oplevelser og seværdigheder. Gå omkring i Skagen og oplev de ikoniske huse og inspirerende museer, eller besøg de smukke, hvide sandstrande og fuldend besøget i Skagen med en tur i Sandormen til Grenens spids, hvor Skagerrak og Kattegat mødes i en brusende dans. Du afhentes af vores minibus kl. 14:00 foran Color Hotel Skagen. Herefter bliver du transporteret tilbage til startstedet i Slettestrand med cykler og bagage. Busturen tilbage til Slettestrand tager ca. 2 timer og 30 minutter, og du må gerne medbringe drikkevarer i bussen.

Transport tilbage til startsted
Afhentning og afgang fra Color Hotel Skagen kl. 14:00.
Kort stop i Tversted, Lønstrup og Løkken grundet aflevering af øvrige gæster.
Forventet ankomst hos Rønnes Hotel i Slettestrand kl. 16:30.

SVÆRHEDSGRADEN

Det flade terræn med enkelte små bakker er karakteristisk for landskabet langs den jyske vestkyst. På strækningen fra Slettestrand til Skagen, vil du opleve idylliske og rolige naturomgivelser, hvor du kan koble helt af med fødderne i pedalerne.

UNDERLAGET

Du cykler primært på cykelstier med asfalt, enkelte grusbelagte skovveje og på stenmel langs det meste af stierne. Vi anbefaler cykeltyperne citybikes, mountainbikes, klassiske cykler og el-cykler til ferien.

MAD PÅ TUREN

Morgenmadsbuffeten på hotellerne er inkluderet i din cykelferie, mens du selv vælger frokost og aftensmad. Vi har lavet en madguide, som beskriver mulighederne for frokost og aftensmad på turen fra Slettestrand til Skagen.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Du finder en række vigtige dokumenter vedrørende din cykelferie i "Min Booking" ved at følge linket i ordrebekræftelsen, som modtages på mail ved booking. Dokumenterne er Praktiske Informationer, Madguide, Seværdighedsguide, Kortmateriale og Bagagetransport, og dokumenterne vil være tilgængelig senest 3 uger før afrejse.

Skal vi fragte din bagage?

Lad os fragte bagagen på din cykelferie, så du kun skal slæbe på det vigtigste langs Vestkysten. En perfekt mulighed for afslapning og ekstra frihed på turen for 395,- pr. person under hele cykelferien.