VesterhavsCaminoen

Hvem er vi?

om os

VesterhavsCaminoen er blandt Danmarks førende arrangører af færdigpakkede vandreferier med mere end 4.000 gæster i 2023.

Vi er et vestjysk rejsebureau, der servicerer vores gæster langs den jyske vestkyst. Vores hovedkontor er placeret i Harboøre, og derudover har vi en tilknyttet afdeling i Løkken. 

Stifterne bag VesterhavsCaminoen
Vi, Stine Holm og Malthe Krarup Andersen, er begge vokset op i den lille vestjyske by Harboøre og gjorde vores iværksætterdrøm til virkelighed i 2018, hvor vi stiftede rejsebureauet BikeWithUs ApS. I 2020 etablerede vi søstervirksomheden VesterhavsCaminoen, som en pendant til BikeWithUs, hvor vi sælger færdigpakkede cykelferier. 

Par på vandreferie i Danmark

IDÉ OG KONCEPT

Idéen opstod blandt andet på baggrund af succesen med søstervirksomheden BikeWithUs ApS, hvor vi arrangerer og sælger færdigpakkede cykelferier langs Vestkysten. Naturen kan opleves på mange måder, men hvilken anden måde end at vandre i eget tempo og i ét med omgivelserne ville være mere ideel? Vi oplevede en stor efterspørgsel på gode vandreruter og vandreture i det vestjyske, og havde tidligere erfaret, hvor stort et planlægningsarbejde, der ligger forud, hvis man som os ønsker at finde de bedste overnatningssteder og de smukkeste områder. Derfor lagde vi os i selen for også at arrangere færdigpakkede vandreferier, hvor alting er klaret på forhånd.

Vores koncept med færdigpakkede, individuelle vandreferier betyder at:

Gæsten:

  • Ikke skal bruge tid på at studere kort og vandreruter på forhånd.
  • Ikke behøver bekymre sig om, hvor man skal starte og slutte sin vandretur, og hvordan man eventuelt kommer tilbage til udgangspunktet efter flere dages vandring.
  • Ikke behøver at bruge tid på at undersøge, hvad der er værd at opleve af attraktioner og seværdigheder i området.
  • Ikke skal bruge en masse tid på at finde gode overnatningsmuligheder.
  • Ikke nødvendigvis behøver at skulle vandre med en masse bagage i form af en tung rygsæk.
  • Ikke behøver at tænke på morgenmad eller hvor der på strækningen er gode mad- og drikkemuligheder.
  • Ikke behøver at investere i dyrt vandreudstyr.
  • Ikke behøver at være en erfaren vandrer for at kunne klare turen.
ALT DETTE og meget mere har vi taget hånd om, så vores gæster kan booke ferien med god ro i maven. Vi har fundet de bedste hoteller og overnatninger i det nord- og vestjyske, listet alt hvad der er værd at se og opleve af seværdigheder og attraktioner,  fundet de bedste og hyggeligste spisesteder, lavet et udførligt kortmateriale og ikke mindst sørget for tilbagetransport og transport af bagagen under hele ferien.

Stine Holm

Partner og marketingchef hos VesterhavsCaminoen

Malthe Krarup Andersen

Partner og afdelingschef hos VesterhavsCaminoen

Gunnar som er bestyrelsesmedlem

Gunnar Krarup Andersen

Bestyrelsesformand hos VesterhavsCaminoen

Martin medejer af BikeWithUs Nord

Martin Svendsen

Partner hos VesterhavsCaminoen

Kasper som er afdelingschef

Kasper Nørgaard

Partner og afdelingschef hos VesterhavsCaminoen