VesterhavsCaminoen

Nordvestkysten

SLETTESTRAND - LØNSTRUP

3-dages VANDREferie

SLETTESTRAND - LØNSTRUP

Vandreferien strækker sig fra Slettestrand til Lønstrup. Undervejs overnatter I hos Strandhotellet Blokhus og Løkken Badehotel. Dagsetaperne er på 15 – 18 kilometer, så I har god tid til at nyde naturen og oplevelserne undervejs.

Vi har allieret os med to helt fantastiske samarbejdspartnere, som hver især bestræber sig på at give jer den bedste og mest uforglemmelige vandreferie.

VANDREFERIEN INKLUDERER:

3-dages VANDREferie

SLETTESTRAND - LØNSTRUP

Brede hvide sandstrande, enestående naturoplevelser og unikke seværdigheder venter jer på vandreferien langs Nordvestkysten. I vandrer fra Slettestrand til Lønstrup, og undervejs overnatter I på Strandhotellet Blokhus og Løkken Badehotel. Dagsetaperne er på 15–18 kilometer, så I har god tid til at nyde naturen og de mange oplevelser undervejs.

Vi har allieret os med to helt fantastiske samarbejdspartnere, som hver især bestræber sig på at give jer den bedste og mest uforglemmelige vandreferie langs Nordvestkysten.

VANDREFERIEN INKLUDERER

PRISER (2024)

Pris (pr. pers) i maj
(01/05 – 30/05) = 2.195,-
 
Pris (pr. pers) i juni
(31/05 – 29/06) = 2.295,-
 
Pris (pr. pers) i  juli
(30/06 – 30/07) = 2.995,-
 
Pris (pr. pers) i august
(31/07 – 15/08) = 2.995,-
(16/08 – 30/08) = 2.495,-
 
Pris (pr. pers) i september
(31/08 – 29/09) = 2.295,-
 
Pris (pr. pers) i oktober
(30/09 – 29/10) = 1.995,-

Enkeltværelsestillæg pr. overnatning = 699-799 kr. 

1. DAG

(FRA SLETTESTRAND TIL BLOKHUS)

Start: Rønnes Hotel (Kystvejen 25, 9690 Fjerritslev)
Distance: 17,5 kilometer
Overnatning: Strandhotellet Blokhus (Sønder I By 2, 9492 Blokhus)

Jeres første vandretape strækker sig langs Nordvestkysten fra Slettestrand til Blokhus. Her drages I af hvide sandstrande, endeløse klitter og frisk Vesterhavsluft. 

I lægger vejen forbi Han Herred Havbåde i Slettestrand, som er én af Danmarks sidste kystlandingspladser, hvor fiskerbådene fortsat trækkes op på stranden. I følger stranden og stierne i klitterne det meste af dagen og efter små 18 kilometer, ankommer I til jeres slutdestination denne dag.

Efter en skøn første vandredag, kan I forkæle musklerne i Strandhotellet Blokhus’ tilhørende wellnessafdeling med pool, sauna og massagedyser. Det autentiske badehotel emmer af luksus og kvalitet og I bor i centrum af den lille hyggelige by, helt tæt på Nordvestkysten. 

2. DAG

(FRA BLOKHUS TIL LØKKEN)

Distance: 17 kilometer
Overnatning: Løkken Badehotel (Torvet 8, 9480 Løkken)

Efter en skøn overnatning på Strandhotellet Blokhus, kan I vende vandrestøvlerne forbi Skulpturparken Blokhus, hvis I vil på en lille afstikker fra ruten. 

I vandrer langs Nordvestkysten mod dagens destination, Løkken. Undervejs vil I lægge vejen forbi Kettrup Bjerge, som er et smukt og kuperet område ca. 9 kilometer før Løkken. 

Jeres anden og sidste overnatning tilbringes på Løkken Badehotel, som er et smukt lejlighedshotel, beliggende i centrum af den charmerende badeby. I kan nyde den sidste aften i hotellets tilhørende restaurant, café eller indendørs pool.

3. DAG

(FRA LØKKEN TIL LØNSTRUP)

Distance: 15 kilometer
Afhentning: Keramoda Lønstrup (Strandvejen 56, 9800 Hjørring)

På jeres sidste vandreetape på VesterhavsCaminoen, venter storslåede og unikke oplevelser jer.

Efter blot ganske få kilometer, vandrer I forbi Furreby Kystbatteri, Rubjerg Gl. Kirke og ikke mindst Rubjerg Knude, som er én af Nordjyllands største turistattraktioner.

Vandreferien slutter i den lille by, Lønstrup, hvor bla. glaspustere, keramikere og smykkekunstnere, præger bybilledet på smukkeste vis.

Vandreferien afsluttes ved Keramoda i Lønstrup, hvor I afhentes af vores minibus kl. 14:30. Her bliver I transporteret tilbage til startstedet ved Rønnes Hotel i Slettestrand. Busturen tilbage til Slettestrand tager ca. 1 time, og I må gerne medbringe drikkevarer i bussen. 

SVÆRHEDSGRADEN

Det flade terræn med enkelte små bakker er karakteristisk for landskabet langs den jyske vestkyst. På strækningen fra Slettestrand til Lønstrup, vil I opleve idylliske og rolige naturomgivelser, hvor I kan koble helt af med fødderne i vandrestøvlerne. 

UNDERLAGET

I vandrer primært på stranden, enkelte grusbelagte veje, stierne i plantagerne og på hovedstien (Rute 1) langs Vestkysten.

MAD PÅ TUREN

Morgenmaden på hotellerne i Blokhus og Løkken er inkluderet i jeres vandreferie, mens I selv vælger frokost og aftensmad. Vi har lavet en madguide, som beskriver mulighederne for frokost og aftensmad på turen fra Slettestrand til Lønstrup.

PRAKTISKE INFORMATIONER

I finder en række vigtige dokumenter vedrørende jeres vandreferie i "Min Booking" ved at følge linket i ordrebekræftelsen. Dokumenterne er Praktiske Informationer, Madguide, Seværdighedsguide, Kortmateriale og Bagagetransport, og vil være tilgængelige senest 3 uger før ferie-start.

Få en unik oplevelse I VANDRESTØVLERNE