VesterhavsCaminoen

SKAGERRAK

3-dages vandreferie

3-dages VANDREferie

LØKKEN - TVERSTED

Glæd jer til en storslået vandring gennem den majestætiske natur langs Skagerrak og oplev et malerisk landskab, hvor havets brusen møder klitternes sand og frodige kystnatur.

Vores nye 3-dages vandreferie langs Skagerrak byder på eventyrlige oplevelser, vandrerute fra Løkken til Tversted og ikke mindst overnatning på Hotel Kirkedal i Lønstrup og Montra Skaga Hotel i Hirtshals.

Med dagsetaper på 15–23,5 km, får I rig mulighed for at fordybe jer i naturens mange skønheder undervejs.

VANDREFERIEN INKLUDERER:

Priser fra 1.695,-

3-dages vandreferie

vandreferie langs skagerrak

LØKKEN - TVERSTED

Glæd jer til en storslået vandring gennem den majestætiske natur langs Skagerrak og oplev et malerisk landskab, hvor havets brusen møder klitternes sand og frodige kystnatur.

Vores nye 3-dages vandreferie langs Skagerrak byder på eventyrlige oplevelser, vandrerute fra Løkken til Tversted og ikke mindst overnatning på Hotel Kirkedal i Lønstrup og Montra Skaga Hotel i Hirtshals.

Med dagsetaper på 15–21,5 kilometer, får I rig mulighed for at fordybe jer i naturens mange skønheder undervejs.

Kort over vandreferien

VANDREFERIEN INKLUDERER

PRISER 2024

pr. person

Maj (01/05 – 30/05):   1.795,- 

Juni (31/05 – 29/06):   1.795,-

Juli (30/06 – 30/07):   2.295,-

August 1 (31/07 – 15/08):   2.295,-
August 2 (16/08 – 30/08):   2.195,-

September (31/08 – 29/09):   1.795,-

Oktober (30/09 – 29/10):   1.695,-

Enkeltværelsestillæg (pr. overnatning):
499,-

1. DAG

(FRA LØKKEN TIL LØNSTRUP)

Start: VesterhavsCaminoen (Sdr. Strandvej 6, 9480 Løkken)
Distance: 15 kilometer
Overnatning: Hotel Kirkedal (Mårup Kirkevej 30, 9800 Hjørring)

Jeres vandreferie langs Skagerrak begynder i den charmerende badeby, Løkken, som er kendt for sine ikoniske hvide badehuse og livlige atmosfære.

På turens første vandreetape mod Lønstrup, vil I opleve et fortryllende kystlandskab med åbne vidder og imponerende klitter – og I vandrer bla. forbi Furreby Kystbatteri og Rubjerg Knude Fyr, som er historiske og mindeværdige oplevelser. 

Efter en oplevelsesrig dag med gode kilometer i vandrestøvlerne, ankommer I til Hotel Kirkedal i Lønstrup, som er et hyggeligt og indbydende overnatningssted, hvor I kan nyde en velfortjent pause.

2. DAG

(FRA LØNSTRUP TIL HIRTSHALS)

Distance: 21,5 kilometer
Overnatning: Montra Skaga Hotel (Willemoesvej 1, 9850 Hirtshals)

Fra Lønstrup begiver I jer afsted langs kystlinjen mod Hirtshals, hvor I bla. vender vandrestøvlerne forbi Skallerup Klit, Nørlev Strand, Liver Å og Tornby Strand. 

I vil opleve en fortryllende palet af skiftende landskaber og kystperler med store klitformationer, varierede stier, det konstante brus fra Skagerraks bølger og fantastiske udsigtspunkter. 

Jeres anden og sidste overnatning tilbringes på det 4-stjernede Montra Skaga Hotel i Hirtshals, som er beliggende i centrum af den livlige havneby. Et perfekt sted at forkæle musklerne efter vandreferiens hårdeste etape, hvor I kan nyde hotellets tilhørende pool og sauna. 

3. DAG

(FRA HIRTSHALS TIL TVERSTED)

Distance: 16 kilometer
Afhentning: Feriepartner Tversted (Østervej 2C, 9881 Bindslev)

På vandreferiens tredje og sidste vandreetape langs Skagerrak, sætter I kursen mod Tversted, som er turens slutdestination. 

Undervejs støder I på betagende klitlandskaber, charmerende plantager og idylliske vandløb, som en smuk afrunding på jeres vandreferie langs Skagerrak. 

Vandreferien når sin afslutning ved Feriepartner Tversted, hvor vores minibus vil transportere jer tilbage til udgangspunktet i Løkken. Busturen tilbage til Løkken tager ca. 55 minutter, og I må gerne medbringe drikkevarer i bussen, som I kan nyde under køreturen. 

SVÆRHEDSGRADEN

Det flade terræn med enkelte små bakker er karakteristisk for landskabet langs den jyske vestkyst. På strækningen fra Løkken til Tversted, vil I opleve idylliske og rolige naturomgivelser, hvor I kan koble helt af med fødderne i vandrestøvlerne. 

UNDERLAGET

I vandrer primært på stranden, enkelte grusbelagte veje, stierne i plantagerne og på hovedstien (Rute 1) langs Vestkysten.

MAD PÅ TUREN

Morgenmaden på hotellerne i Lønstrup og Hirtshals er inkluderet i jeres vandreferie, mens I selv vælger frokost og aftensmad. Vi har lavet en madguide, som beskriver mulighederne for frokost og aftensmad på turen fra Løkken til Tversted.

PRAKTISKE INFORMATIONER

I finder en række vigtige dokumenter vedrørende jeres vandreferie i "Min Booking" ved at følge linket i ordrebekræftelsen. Dokumenterne er Praktiske Informationer, Madguide, Seværdighedsguide, Kortmateriale og Bagagetransport, og vil være tilgængelige senest 3 uger før ferie-start.

Få en unik oplevelse I VANDRESTØVLERNE