VesterhavsCaminoen

Gavekort

Giv en oplevelse

På udkig efter den perfekte julegave til din kæreste, kone/mand, ven, kollega eller enhver, som fortjener at træde ud i naturen og nyde Vesterhavets skønhed? Vores gavekort åbner døren til en uforglemmelig oplevelse i vandrestøvler langs den jyske Vestkyst.

Gavekortet giver modtageren friheden til at vælge mellem vores spændende vandreture og naturoplevelser, så de kan skræddersy deres egen rejse langs Vesterhavet. Uanset om de foretrækker en romantisk solnedgangsvandring, en forfriskende dag med venner eller en solo-oplevelse med havet som eneste ledsager, vil vores gavekort sikre, at de får præcis den oplevelse, de ønsker.

Giv ikke blot en gave – giv en oplevelse ved Vesterhavet. Med vores gavekort åbnes døren til eventyr, ro og fordybelse. 

Ofte stillede spørgsmål

Vores gavekort er gyldige i 2 år fra købsdato. 

Det er intet problem. Modtageren vil altid kunne betale differencen hvis oplevelsen er dyrere. Ligeledes, vil den overskydende forblive på gavekortet og kan bruges på en anden oplevelse.

Ja. Når modtageren booker sin vandreferie med gavekortet, er det muligt at vælge antal personer, der skal med på oplevelsen.

Ved køb af et gavekort hos VesterhavsCaminoen vil du modtage en gavekortskode. For at bruge gavekortet, så indtastes denne kode blot ved betaling, når du har valgt en oplevelse.