VesterhavsCaminoen

Cykelferie i Nationalpark Thy

4 dage med 3 overnatninger

Vedersø Klit - Vigsø

35 - 50 kilometer

Hund ikke tilladt

4 dage med
3 overnatninger

Vedersø Klit - Vigsø

35 - 50 kilometer

Hund ikke tilladt

Cykelferie i Nationalpark Thy

Vedersø Klit - Vigsø

Oplev Vestkysten og Nationalpark Thy på vores 4-dages cykelferie fra Vedersø Klit til Vigsø. Undervejs overnatter du hos Hotel Tante i Lemvig, Seaside Hotel i Thyborøn og Hotel Havbadet i Nørre Vorupør. Dagsetaperne er på 35-50 kilometer, så der er god tid til at nyde naturen og de mange oplevelser undervejs.

Vi sætter stor pris på service og afslapning i forbindelse med din overnatning. Derfor har vi allieret os med en række helt fantastiske partnere, som hver især bestræber sig på at give dig den bedste og mest uforglemmelige cykelferie.

CYKELFERIEN INKLUDERER

TILKØB

PRISER (PR. PERSON)

Maj (01/05 – 30/05): 2.195,-
Juni (31/05 – 29/06): 2.295,-
Juli (30/06 – 30/07): 2.995,-
August 1 (31/07 – 15/08): 2.995,-
August 2 (16/08 – 30/08): 2.495,-
September (31/08 – 29/09): 2.295,-
Enkeltværelsestillæg (pr. overnatning): 699 – 799,- 

TILKØBS PRISER

Bagagetransport: 395,- pr. person.
Leje af citybike:  395,- pr. stk.
Leje af el-cykel:  795,- pr. stk.

1. DAG: VEDERSØ KLIT - LEMVIG

Du starter cykelferien om formiddagen ved Feriepartner Vedersø Klit. Herefter begiver du dig afsted i cykelsadlen op langs Vestkysten, der byder på storslået natur og et væld af seværdigheder. Du tilbringer din første overnatning hos Hotel Tante i Lemvig, som er et af de skønneste hoteller langs den jyske vestkyst. Hotellet har byens bedste beliggenhed, lige midt i centrum af den smukke vestjyske by, Lemvig. Du har kort afstand til havnen, gågaden, spisesteder, butikker og meget mere. Du overnatter på store og moderniserede dobbeltværelser, hvor du kan nyde din nattesøvn inden næste dags cykeletape.

Indtjekning fra kl. 14:00
Udtjekning indtil kl. 11:00

2. DAG: LEMVIG - THYBØRON

Din anden feriedag strækker sig fra Lemvig til Thyborøn, hvor du kan cykle om kap med den legendariske jernbane, VLTJ, som det populære vestjyske band Tørfisk synger om. Eller du kan vælge at cykle i roligt tempo og nyde de mange oplevelser undervejs. Seaside Hotel i Thyborøn danner rammen om din anden overnatning, og det skal du glæde dig til. Hotellet er beliggende på havnen i Thyborøn og er et perfekt sted til hygge og afslapning. Du overnatter på dejlige og lyse dobbeltværelser, hvor du kan nyde en velfortjent pause fra cyklen.

Indtjekning fra kl. 14:00
Udtjekning indtil kl. 10:00

3. DAG: THYBORØN - NØRRE VORUPØR

På feriens tredje dag sejler du med den nye og klimavenlige hybridfærge til Agger og herfra cykler du videre op gennem Nationalpark Thy, hvor overdådig natur og idylliske landsbyer venter dig. Din sidste overnatning finder sted på Hotel Havbadet i Nørre Vorupør, som er et helt nyt og fantastisk hotel med den skønneste udsigt ud over Vesterhavet. Hotellet har tilhørende restaurant, men du kan også nyde aftensmaden lige i nærheden på en af byens restauranter og caféer. Du overnatter på store og lækre dobbeltværelser, hvor du skal nyde den sidste nats søvn.

Indtjekning fra kl. 15:00
Udtjekning indtil kl. 11:00

4. DAG: NØRRE VORUPØR - VIGSØ

På fjerde- og sidstedagen er der igen rig mulighed for at opleve den smukke natur videre op gennem Nationalpark Thy, inden du rammer feriens slutdestination i den skønne natur ved Vigsø Feriecenter. Du bliver afhentet af vores minibus kl. 13:30 hos Vigsø Feriecenter. Herefter bliver du transporteret tilbage til startstedet i Vedersø Klit med cykler og bagage. Busturen tilbage til startstedet i Vedersø Klit tager ca. 2 timer og 40 minutter, og du må gerne medbringe drikkevarer i bussen.

Transport tilbage til startsted
Afhentning og afgang fra Vigsø Feriecenter kl. 13:30.
Kort stop i Agger og Thorsminde grundet aflevering af øvrige gæster.
Forventet ankomst i Vedersø Klit kl. 16:10.

SVÆRHEDSGRADEN

Det flade terræn med enkelte små bakker er karakteristisk for landskabet langs den jyske vestkyst. På strækningen fra Vedersø Klit til Vigsø, vil du opleve idylliske og rolige naturomgivelser, hvor du kan koble helt af med fødderne i pedalerne.

UNDERLAGET

Du cykler primært på cykelstier med asfalt, enkelte grusbelagte skovveje og på stenmel langs det meste stierne i Nationalpark Thy. Vi anbefaler cykeltyperne citybikes, mountainbikes, klassiske cykler og el-cykler til cykelferien.

MAD PÅ TUREN

Morgenmadsbuffeten på hotellerne er inkluderet i din cykelferie, mens du selv vælger frokost og aftensmad. Vi har lavet en madguide, som beskriver mulighederne for frokost og aftensmad på turen fra Vedersø Klit til Vigsø.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Du finder en række vigtige dokumenter vedrørende din cykelferie i "Min Booking" ved at følge linket i ordrebekræftelsen, som modtages på mail ved booking. Dokumenterne er Praktiske Informationer, Madguide, Seværdighedsguide, Kortmateriale og Bagagetransport, og dokumenterne vil være tilgængelig senest 3 uger før afrejse.

Skal vi fragte din bagage?

Lad os fragte bagagen på din cykelferie, så du kun skal slæbe på det vigtigste langs Vestkysten. En perfekt mulighed for afslapning og ekstra frihed på turen for 395,- pr. person under hele cykelferien.

Information omkring cykelferien

Det er desværre ikke muligt at medbringe sin hund på nogle af vores cykelferier i øjeblikket, da et par af vores hoteller på begge cykelruter ikke tillader det. 

Dog må man medbringe hund på nogle af vores vandreferier. 

Ja. Skulle du af en eller anden grund være nødsaget til at afbestille din cykelferie, kan du annullere din booking og få refunderet det fulde beløb frem til 15 dage før feriens start (mod et håndteringstillæg på 299,- ved alle former for annulleringer). Kommer du indenfor de 15 dage, har vi ikke mulighed for at refundere beløbet, og du skal derfor tage fat i din egen private rejseforsikring. Vi tager gerne dialogen med forsikringsselskabet for dig. 

Ja, når du rejser alene vil der være et enkeltværelsestillæg, som vil variere alt efter overnatningssted på den ønskede vandreferie. 
Priserne på enkeltværelsestillæg ligger mellem 699 kr. – 799 kr. pr. overnatning.

Ja og nej. Det er muligt på Hotel Tante og Seaside Hotel, men desværre ikke på sidste overnatning, Hotel Havbadet i Nørre Vorupør. 

Vedersø Klit:
Der er pt. ingen el-ladestandere i Vedersø Klit. De nærmeste steder, hvor det er muligt at oplade sin el-bil er i Ulfborg (13 kilometer fra Vedersø Klit) eller Thorsminde (16 kilometer fra Vedersø Klit):
– Ved Borgerservice, Thingvej 5, 6990 Ulfborg
– Ved ABC, Harbogade 17, 6990 Ulfborg
– Ved Stabil Service, Industriarealet 63, 6990 Ulfborg
– Ved Min Købmand, Vesterhavsgade 8, Thorsminde, 6990 Ulfborg

Du cykler som udgangspunkt for dig selv, selvom det selvfølgelig er muligt at møde andre rejsedeltagere på din cykelferie. 

Ja. Enten tilkøber du bagagetransport for alle på turen eller ingen. Bagagetransport koster 395 kr. pr. person.

Selvom du eventuelt rejser med en partner, som kun har en begrænset mængde bagage, som du ville kunne have oveni din bagage/kuffert, så tilkøbes bagagen for 2 personer (dvs. 2 x 395 kr.)

Dette er en forudsætning for, at bagagetransport er muligt og af hensyntagen til vores chauffører. 

Det kan være en smule besværligt at komme frem til Vedersø Klit med offentlig transport, men det kan selvfølgelig lade sig gøre.

Vi henviser til www.rejseplanen.dk. 

Hvis du har tilkøbt bagagetransport, afleveres den bagage, som du ikke ønsker at slæbe med rundt med på turen, ved din vandreferies startsted. Her udleveres nogle gule bagagelabels med dit navn på, som sættes på bagagen. Vores chauffører vil herefter hente det og bringe det til dit første overnatningsted, imens du vandrer afsted. Ligeså bliver det hentet og bragt til din anden og tredje overnatning samt hentet, når cykelferien slutter.

Der vil være nogle tidspunkter, som skal overholdes ift. din henstilling af bagage til vores chauffører. Disse tider vil fremgå af det materiale, som du får ved en evt. booking.

Betingelser vedr. bagagen:
– Maks. 1 stk. bagage pr. person
– Bagagen må maks. veje 15 kg pr. stk

I betaler hele beløbet for jeres vandreferie, når I booker inde i vores bookingsystem. 

Der er helt sikkert en mulighed for at få forlænget din cykelferie, hvad enten du ønsker en ekstra overnatning før eller efter cykelferien.

Vi vil gerne se, om vi kan være behjælpelige med at booke en ekstra overnatning for dig eller du kan vælge selv at tage kontakt til det ønskede overnatningssted. Herunder er listet nogle muligheder: 

Vedersø Klit (startsted):
– Vedersø Klit Camping

Tæt på Vigsø (Slutsted):
– Hotel Havbadet Nørre Vorupør (anbefalet)
– Guesthouse Klitmøller (anbefalet)
– Montra Hotel Hanstholm (anbefalet)

Hvis du stadig ønsker at benytte dig af vores hjemtransport tilbage til startstedet og gerne vil forlænge din cykelferie med én eller flere dage, – giv os da besked, så vi kan undersøge om der er plads i minibussen på den nye hjemrejsedag.