VesterhavsCaminoen

singerejser

Søger du rejseledsager?

Vil du gerne vandre, men mangler én at dele oplevelsen med?

Hos VesterhavsCaminoen har vi både sigler, par og grupper, som booker vores vandreferier. Men det er dog ikke alle, der har lyst eller mod til at vandre alene, hvis man ikke umiddelbart har én at tage afsted med. Dertil kommer at ferien også bliver dyrere. For som hos de fleste andre rejseselskaber, er vi også hos VesterhavsCaminoen nødsaget til at opkræve et enkeltværelsestillæg, når man rejser alene. Denne ekstra udgift kan spares, hvis I er to om at tage på vandreferie sammen. Flere efterspørger derfor en rejseledsager, man kan dele både oplevelser og udgifter med. 

Par på vandreferie i Danmark
Facebookgruppe

Da vi får flere henvendelser fra singler, der søger en vandremakker, har vi som noget nyt fra 2022 oprettet en Facebook-gruppe. Til det formål at formidle kontakten mellem jer, der gerne vil vandre sammen. Det er helt op til dig, om du har lyst til at melde dig ind i gruppen, og på den måde måske være heldig at finde en rejseledsager. Da det er et helt nyt initiativ, er der endnu ikke så mange i gruppen, men forhåbentlig kommer der snart flere.

* Du kan til enhver tid melde dig ud af gruppen igen.
* Der er ingen forpligtelser udover at holde en god tone.

Bliv medlem af gruppen

(hvor du kort beskriver, hvad du søger, hvornår du kan rejse og evt. lidt om dig selv)

UNIKKE OPLEVELSER

Vestkysten rummer en masse unikke oplevelser og attraktioner, som Bovbjerg Fyr, Nationalpark Thy, Cold Hawaii, Rubjerg Knude Fyr, Råbjerg Mile og Toppen af Danmark, Skagen.