VesterhavsCaminoen

Vandreferie i efteråret

Efterårs vandring

Tag vandrestøvlerne på, sving rygsækken over skulderen og begiv dig ud i Vestkystens alsidige natur og efterårets storslåede farvepalette!

Efteråret er ikke kun blæst og regn. Der er adskillige tillokkende ting ved, at sommeren går på held. Vi bor i et land, hvor vi er særdeles priviligerede i forhold til at opleve vejrets og årstidernes omskiftelighed. Andre steder i verden har man samme klima og temperaturer året rundt, og der ligger faktisk en stor gave foran fødderne på os, hvis ellers vi værdsætter den forandring naturen giver os, når vi går fra forår til sommer til efterår og til vinter!

Måske er du typen, der er en anelse kuldskær og én af dem, som i flere år har snydt dig selv for den helt fantastiske oplevelse det er at mærke, se og dufte efterårets storslåethed, fordi du synes, det er for koldt. Men når de nedfaldne blade fra træerne dækker jorden som et tykt tæppe i de smukkeste gule, brune og orange farver, som var der ild i jorden, så gør dig selv den tjeneste at gå ud og oplev, hvad DET GØR VED DIG! 

Vestkysten emmer af fænomenale naturoplevelser...

-og ingenting slår de smukke efterårsfarver!

Billeder fra Kristinas vandreferie

Kristina og hendes veninde var på vandreferie fra Thorsminde til Agger, hvor de fik taget en masse smukke billeder. 

Tak for at dele dem med os! 

Vores vandreferier